Welkom op Målfrid Gausel
Baby breipatronen
Web Shop

Een schitterende plaats voor U die graag
baby kleding breit

Hier zult U Målfrid’s volledige baby breipatronen samen vinden in een tabel (hier onder aan) De patronen zijn een selectie aanpassingen van haar populairste poppen breipatronen. Op die manier kunt U genieten om uw baby en Uw pop met gelijkaardige kleding aan te kleden

Ons eerste baby patroon werd gepubliceerd in november 2012, maar we kijken er naar uit om U elke maand een schattig nieuw patroon te tonen.

Misschien bent U een mama die graag schattige kleding breit voor Uw baby, of misschien bent U een oma of een vriendin, of misschien breit U voor het goede doel? Maakt niet uit, we hopen dat U Målfrid's Baby breipatronen mooi zal vinden en dat U een patroon vindt dat past voor uw speciale baby, brei met veel plezier en voel het plezier en de trots in het resultaat, een mooie baby gekleed in schattige baby kleding.

Bekijk de gedetailleerde foto's in de foto galerij

Elk baby breipatroon heeft zijn eigen speciale pagina waar U meer (gedetailleerde ) foto's kan zien van de afgewerkte gebreide kleding. Dit kunt U handig vinden als U aan het breien bent. U komt op de pagina van het model door op de foto in de tabel hier onder te klikken.

Schrijf in voor de nieuwsbrief en ontvang een korting tot 40% van de prijs.

Als er een baby breipatroon gepubliceerd wordt, bieden we het eerst aan de inschrijvers van de nieuwsbrief aan voor een extra lage prijs, soms tot 50% van de prijs. Na 3 dagen zetten we het patroon op deze pagina aan de normale prijs. Schrijf in voor de nieuwsbrief en geef Uzelf de kans om de patronen aan een extra lage prijs aan te schaffen.

U kunt steeds heel simpel uitschrijven door een klik op de link die volgt op elke nieuwsbrief.

Prijzen

De site krijgt bezoekers van overal ter wereld en de prijzen zijn daarom ook in Amerikaanse dollars vermeld. Omdat de koers van de Dollar varieert ten opzichte van andere munten zal de prijs in andere munteenheden van week tot week lichtjes verschillen. U kunt steeds de juiste wisselkoers nakijken via deze link currency converter. Als U betaalt rekent het systeem automatisch het bedrag om van Dollars naar Uw eigen munteenheid.

005B Baby sett
Schattig vestje, Muts vor Isabell / Muts for Isak, Sokjes

Klik op de foto voor meer voorbeelden. US $8,95 In winkelmandje
Baby breipatronenDownload Uw patroon onmiddellijk 

Onmiddellijk nadat U Uw betaling afgesloten hebt krijgt U een link van een pagina waar U het PDF bestand met het breipatroon kunt downloaden. Fdus let er extra op dat U vermijdt om de pagina ongewild te sluiten. Maak U geen zorgen indien het mis loopt, terzelfder tijd hebben we U al een mail gestuurd met dezelfde informatie en een link pom het patroon te downloaden.

Betaling

U kunt met Visa, Master Card anden PayPal betalen. PayPal is de meest gebruikte en gemakkelijkste en meest verbreide betalingsmethode op het Internet, gemakkelijk en gratis. U kunt een rekening openen via deze link PayPal.


We gebruiken standaard  probleem vrije PDF bestanden.

Problemen worden meestal veroorzaakt door niet de nieuwste versie Adobe reader te gebruiken, U kunt uw Adobe reader gratis updaten via deze link here.

Indien U een Apple/Mac, Iphone, Ipad gebruiker bent kunnen we U niet helpen, U moet dan misschien de software check up raadplegen

Indien U hulp nodig hebt ,gebruik dan aub het contactformulier  here.

Problemen met downloaden of openen van pdf bestanden

Problemen worden meestal veroorzaakt door niet de nieuwste versie Adobe reader te gebruiken, U kunt uw Adobe reader gratis updaten via deze link here.

Indien U een Apple/Mac, Iphone, Ipad gebruiker bent kunnen we U niet helpen, U moet dan misschien de software check up raadplegen

Indien U hulp nodig hebt ,gebruik dan aub het contactformulier  here.


Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang de mooie breipatroon MIO gratis
Free doll knitting patterns  

Free doll knitting patterns
Vul uw e-mail adres in:

Vul Uw voornaam in :
Then

Maak U geen ziorgen, --
Uw e-mailadres is veilig bij ons.

We beloven U om het
alleen te gebruiken voor de nieuwsbrief
van de poppenbreipatronen.