Schattige baby breipatronen
Zacht en warm voor een kleine baby

005B ISABELL en ISAK - Schattig vestje, Muts voor Isabell / Muts voor Isak, Sokjes
Maten: 0-3, 3-6, 6-9 maanden.Leuke baby breipatronen

Dit patroon is een aangepaste patroon van een patroon van deze site www.doll-knitting-patterns.com0032D- Isabell and Isak waar u de foto's kunt zien van de vele details van het poppenbreipatroon die misschien een hulp kunnen zijn als u de babykleding gaat breien.

Dit patroon is heel gemakkelijk om te breien. Ik heb dubbele gerstekorrel gebruikt voor de randen en voor de kleine driehoekjes in dubbele gerstekorrel en ik vond het heel mooi voor de kleding toen die klaar was. Deze keer heb ik ...

baby breipatronen

... beslist om de kleding te breien in mooi licht blauw. Een mooie kleur voor een kleine baby. Maar natuurlijk kunt u kiezen welke kleur u verkiest en ik ben er van overtuigd dat uw baby in deze kleding mooi gekleed zal zijn in gelijk welke kleur.

Het vestje is gebreid van boven naar beneden, ik begon met steken op te zetten voor de halsopening en meerder in raglan tot er voldoende steken zijn. Dan brei ik verder ... 

babykleertjes breien

 ... de mouwen en het lijfje apart. Het mooie hieraan is dat er geen naden zijn. Het vestje is schattig om te dragen voor een kleine baby. Alle randen zijn gebreid in dubbel gerstekorrel en samen met de kleine driehoekjes in dubbele gerstekorrel denk ik dat het vestje heel leuk is voor een baby. Zoals u kunt zien is de lange broek een beetje anders. De broek heeft bretellen die aan de taille geknoopt worden. Warm en zacht voor een kleine baby. De muts heeft een"grote" pompon (zie foto) en past netjes voor de babyjongen. U zult hier ook een muts vinden voor een klein babymeisje. De sokjes zijn lang gebreid en blijven goed zitten aan de beentjes.

 

Baby strikk

Ik hoop ook dat u deze kleding wil breien voor uw baby. Indien u een klein meisje hebt die graag met poppen speelt kunt u het patroon voor de poppenkleding vinden op de website voor poppenkleding.

Succes!
Groetjes, MÃ¥lfrid


005B ISABELL og ISAK - Schattig vestje, Muts vor Isabell / Muts for Isak, Sokjes   Maten: 0-3, 3-6, 6-9 maanden.

babykleertjes

Schattige baby breipatronen


05B Baby sett
Schattig vestje, Muts vor Isabell / Muts for Isak, Sokjes

Klik op de foto voor meer voorbeelden. US $8,95 In winkelmandje