Hallo, we creëren met veel plezier deze baby breipatronen site. We hopen dat U ervan zult genieten

Målfrid's hoekje
Hallo, en bedankt om ons te bezoeken.

Ik woon aan de mooie Zuid - West kust van Noorwegen, vlak bij de stad Stavanger, een leuke stad om te verblijven voor wie graag wandelt in de Noorse landstreken en speciaal in de bergen. Ik hou er ook van om te reizen en vreemde landen en steden te zien.

Breien voor kleine baby's is mij heel dierbaar 
Welkom op mijn nieuwe website met baby brei patronen. Ik bedank u van harte voor de grote interesse en de reacties die U liet blijken in verband met de patronen die we beschikbaar stellen op onze Poppen Breipatronen website. Het is heel fijn om zoveel positieve en goede feedback te krijgen. Het voelt goed aan en ik wil verder blijven ontwerpen voor poppen en kinderen. Gedurende de jaren sinds mijn eerste breiboek verscheen, heb ik zo vaak vragen gekregen waarom ik geen kleding kon maken die baby's en kleuters passen.

We hebben nagedacht over dit idee en eindelijk zijn we klaar met een gratis patroon voor wie kleding wil breien voor "de kleine mensjes". We zullen beginnen met een werkje voor baby en we zullen dan zien hoe dit onthaald wordt en dit dan verder ontwikkelen. Het is altijd breien voor baby's geweest dat mij heel dierbaar is!

Het breien van kleine dingen in heldere en mooie kleuren met fijne merino wol zodat de kleding schattig en zacht om te dragen is, geeft me veel plezier! Katoen is ook heerlijk om mee te breien en het past heel goed voor dit soort werk! Voor mij is het belangrijk dat de wol dun is! Dan zal de kleding voor de kleintjes extra mooi zijn.

Groetjes Målfrid


Ik ben de man die Målfrid helpt met het maken van de foto's, het publiceren van de patronen, ik beheer de opbouw van de website en de werking met Payloadz( de netshop) en Paypal, ik stuur de nieuwsbrieven aan U en ik zorg er voor dat alles op de site werkt. Het is met veel plezier dat ik Målfrid help om haar schitterende patronen wereldwijd bekend te maken.

Kjell Ramstad