Strikke baby klær
med Målfrid Gausel design mønster
Myk og varm for en liten baby

Modell 005B ISABELL og ISAK - Jakke, Lue til pike/Lue til gutt, Bukse og Sokker
Størrelse: 0 – 3 md. (3 – 6 md.) 6 – 9 md.

Tid for å strikke baby klær

Jeg har oppgradert nok et dukkesett på www.doll-knitting-patterns.com til babystørrelser, 0032D Isabell og Isak, der kan du se mange detaljbilder av samme sett i dukkestørrelse.

Dette er et veldig enkelt babysett hvor jeg har strikket inn små trekanter strikket i dobbelt perlestrikk.  Denne gangen har jeg valgt å strikke settet i lysblått, men det kan like gjerne strikkes i en annen farge som hvitt, rosa eller hva du måtte ønske.

Jakken er strikket ovenfra og ned.  Jeg begynner langs ...

Baby strikkeoppskrift

... halsen og øker raglan langs ermene.  Når raglan økningen er ferdig strikker jeg ermer og bol videre hver for seg.  Det fine meddenne økningen er at vi slipper sømmer.  Jakken er myk og god å ha på, og passer babyen veldig godt.  Kantene er strikket i dobbel perlestrikk, og de små trekantene langs stolpene foran og på ermene gjør jakken ekstra søt synes jeg.  Buksen er strikket noe annerledes enn buksen til dukken, den er strikket uten bærestykke, og har lett brede seler i stedet. Buksen er ... 

Strikk til baby

 ... vid og god å ha på.  God og varm for en liten baby.  Kanter og vrangbord er strikket i dobbel perlestrikk. Likedan er selene strikket i dette mønsteret.  Lua har en stor dusk på toppen og gjør seg godt til dette settet med babyklær.  I tillegg har jeg strikket en liten lue til pike. Sokkene er 

Baby strikk

lange på leggen og sitter godt på foten.

Jeg synes lille Mikkel som er i videoen ble riktig så søt med disse klærne på!

Håper dere også får lyst til å strikke disse klærne til en liten baby.  Har dere en liten pike som er glad i dukker kan dere gjerne skaffe dere mønster til dukken hennes på dukkesiden vår.

Lykke til med strikkingen! Hilsen Målfrid


Del vakre ting med andre!
"Jeg håper du liker dette antrekket like godt som meg, det vil glede meg mye om du deler siden med familie og venner på Facebook. Kanskje er det et bilde du liker ekstra godt; bildene er tekstet ferdig, du trenger bare å klikke på PinIt knappen på bildet så tar du bildet rett til Pinterest albumet ditt."
                                                 Hilsen Målfrid

Share this page:

Slik bruker du disse sosiale media knappene ... her

Modell 005B ISABELL og ISAK - Jakke, Lue til pike/Lue til gutt, Bukse og Sokker. Størrelse: 0 – 3 md. (3 – 6 md.) 6 – 9 md.


Baby strikkeoppskrift

005B ISABEL og ISAK - baby sett
Jakke, Bukse, Lue til pike/Lue til gutt, og Sokker
(Klikk på bildet og se flere bilder i Foto Galleriet) 
Pris US $8,75 Legg i handlekurv
Strikke baby klær